Wil je bewust genieten op twee plekken in Kroatië of een combinatie maken met andere bestemmingen (op de route)? Speciaal selecteert Green Eye Travel onderstaande accommodaties voor een onvergetelijke vakantie en uiterst duurzaam verblijf. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen en mail naar [email protected]

OBONJAN EILAND RESORT

Obonjan Island Resort ligt in de Šibenik-archipel, op slechts 40 minuten varen van de haven van Šibenik. Het resort biedt verschillende soorten accommodatie en de mogelijkheid om het hele eiland privé te boeken voor een evenement. De gasten kunnen genieten van een unieke omgeving, de verse lokale keuken proeven en ontspannen weg van de dagelijkse sleur. Hoogwaardige service staat voorop! Gelegen aan de kust van Zuid-Dalmatië, omringd door de warme Adriatische Zee, staat Obonjan voor rust en een relaxed verblijf.

OLIVIA GREEN CAMPING

Eco-luxe Camp and Resort Olivia is even groen als luxueus. Bio-groen gecertificeerde bungalows van natuurlijke materialen en stoffen zorgen voor een pure en elegante accommodatie. Zonne-energie, energiebesparende systemen en geavanceerde, duurzame waterzuiveringssystemen zorgen voor een schone en slimme energiehuishouding die milieuvriendelijk en duurzaam is.

Fleur