Op reis met Green Eye Travel

 

Oog voor u

Uw wensen vormen altijd het uitgangspunt, Green Eye Travel heeft oog voor u. Het volledig ontzorgen plus het besparen van tijd en frustraties bij het zoeken op internet staan naast het bieden van kwaliteit voorop.

Green Eye Travel biedt zekerheid en garanties; aangesloten bij de ANVR, de SGR, SGRZ en het calamiteitenfonds. 

U bent verzekerd van een deskundig en onafhankelijk, eerlijk, advies. Service gegarandeerd; of het gaat om een reservering voor het restaurant of parkeerplaats bij de terminal, het boeken van stoelen of bagage, het bemiddelen bij verzekeringen en klachten, het aanvragen van assistentie of extra schoonmaak bij een allergie, zelfs slingers hangt Green Eye Travel op afstand op voor uw verjaardag. Een privégids, musea kaarten of een pas voor het openbaar vervoer, Green Eye Travel verzorgt uw reis tot in de puntjes.

De reisbescheiden worden verstuurd via de App en via de mail, op verzoek worden deze uitgeprint en langsgebracht of per post verzonden.

 

Oog voor de wereld

Naast oog voor u heeft Green Eye Travel oog voor de wereld. U zult CO2 neutraal reizen, ontvangt informatie over verantwoorde interessante attracties/excursies en het helpen stimuleren van lokale economieën. Er is een breed aanbod en Green Eye Travel heeft goede contracten met vaste samenwerkingspartners en eigen leveranciers.

In de toekomst zal Green Eye Travel nog meer duurzame inspiratiereizen gaan samenstellen in samenwerking met geselecteerde betrouwbare leveranciers in Nederland maar ook op de bestemmingen. Hoewel u bij mij voor alle bestemmingen en soorten reizen terecht kunt zijn er een paar uitzonderingen. Green Eye Travel wil graag inspireren en adviseren om een bestemming echt te ervaren en daarnaast de voetafdruk te verkleinen en positieve impact te vergrootten. Op diverse bestemmingen is het mogelijk deel te nemen aan een clean up, bij gezinnen thuis te eten of mee te werken aan een lokaal project en meer te leren van de cultuur en tradities.

De nieuwsbrief van Green Eye Travel heeft de focus op duurzaamheid; in aanbod, in tips en in nieuws. 

Green Eye Travel

Bestemmingen die ik heb bezocht

*tot in de puntjes geregeld *financiële zekerheid *persoonlijke aandacht *ouderwetse service *duurzaam reizen *maatwerk *onafhankelijk advies *meer dan 20 jaar ervaring *ANVR/SGR/Calamiteitenfonds *groot en specialistisch aanbod *van de gebaande paden *denkt met u mee *mail, telefoon en WhatsApp *bezoek op afspraak indien mogelijk aan huis *geen callcenter maar direct contact *privacy *geen wachttijden *handige App *uitgebreide reisinformatie *incentives *themareizen *actieve vakanties *7 dagen per week bereikbaar *één aanspreekpunt

Fleur