Elk jaar kijken wij weer uit naar onze volgende vakantie. We vinden het leuk om te mijmeren over mooie nieuwe bestemmingen en het wordt steeds gemakkelijker om alles zelf te regelen. Dat heeft echter ook een keerzijde: er is zoveel informatie beschikbaar en er zijn zoveel mogelijkheden dat het ons soms duizelt. Nog los van het leuke maar tijdrovende uitzoekwerk dat nou eenmaal gepaard gaat met het organiseren van een vakantie. Gelukkig is daar Fleur!

Dit jaar heeft Fleur ons geholpen bij het organiseren van twee vakanties, naar het vasteland van Griekenland en naar Sicilië. Het waren twee prachtige rondreizen. Bij de reis naar Griekenland hadden we de route al in ons hoofd en heeft Fleur ons vooral geholpen bij het uitzoeken van (duurzame) accommodaties. Bij de reis naar Sicilië hadden we wat meer hulp nodig en heeft Fleur een prachtige rondreis samengesteld.

De mogelijkheid om Fleur’s kennis en flexibiliteit te combineren met de mogelijkheid tot eigen inbreng is heel fijn. Fleur heeft daar echt een neus voor: ze is een goede luisteraar die goed aanvoelt waar je naar op zoek bent. Tegelijkertijd geeft ze eerlijk advies en zorgt ze dat alles haalbaar is, zowel ‘reis-technisch’ als financieel. Fleur werkt snel en efficiënt, is heel goed bereikbaar en geen vraag is teveel. Daarbij maakt Fleur waar nodig gebruik van goede en ervaren lokale partners die perfect aansluiten bij je wensen en wordt waar mogelijk geboekt via duurzame gecertificeerde leveranciers. Helemaal passend bij Fleur’s groene hart!

Fleur