Verzekeren

Niet alleen voor het boeken van een vakantie bent u bij Green Eye Travel aan het juiste adres. Ook informeert uw persoonlijke reisadviseur graag welke verzekering het beste bij u, uw medereizigers en de geboekte reis past.

Green Eye Travel werkt samen met Europeesche Verzekeringen. 

Kortlopende Annuleringsverzekering

U kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering. Beide verzekeringen gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Allrisk Annuleringsverzekering

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In onze voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Voordelen Kortlopende Annuleringsverzekering:
• Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
• Ook per onderdeel van een zelf samengestelde reis
• Zelf kiezen voor welk bedrag u uw reis verzekert

Kortlopende Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra’s bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert. U stelt uw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. U kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kunt u kiezen uit Basis, Comfort of Optimaal.

Voordelen Kortlopende Reisverzekering:
• Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekeren
• Snelle afhandeling van bagageschade
• Sportrisico’s meeverzekerd, ook voor abseilen en raften

Doorlopende Verzekering voor Reizen

Met een doorlopende reisverzekering van de Europeesche bent u altijd goed voorbereid. Ongeacht de bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waarheen u ook gaat. Want soms is de reis zelf het doel. En als een boeking onverwacht niet doorgaat, of u voortijdig naar huis moet, is er de doorlopende annuleringsverzekering. De Doorlopende Verzekering voor Reizen stelt u zelf samen. De reisverzekering biedt u de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kunt u de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de verzekering volledig aansluit op uw reizen.

Voordelen Doorlopende Verzekering voor Reizen:
• Een keer afsluiten, altijd verzekerd
• Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd
• Uw kinderen gratis meeverzekerd

 

Ervaren

Eat with locals

Wil je op reis letterlijk proeven van de lokale cultuur? Dan ga je eten bij en met een lokaal gezin samen. Met mijn partner ResiRest kan ik dit wereldwijd voor je verzorgen.

Bij een lokaal gezin thuis eet je samen en leer je ondertussen alles over het dagelijks leven. Ga je naar Vietnam, dan neem je plaats op de mat en eet je met stokjes. Maar in Afrika is de beleving weer heel anders! Elke cultuur, alle mensen en alle ontmoetingen zijn uniek. Dompel je onder in de cultuur van jouw vakantieland om het mee te maken.

ResiRest heeft dankzij de samenwerking met lokale non-profits een betrouwbaar netwerk van gastvrije families. Allemaal “gewone mensen” die het gezellig vinden om met je af te spreken. Wij geven een eerlijke vergoeding, en daardoor krijgen ze een welkom steuntje in de rug. Op deze manier help je op een laagdrempelige en leuke manier mee om het leven van de lokale gezinnen iets makkelijker te maken.

Je kunt kiezen tussen een lunch of diner, je bent welkom om in de keuken te helpen met de bereiding. Deze experience is voor de echte foodie uit te breiden met een bezoek aan de markt/ winkels. Zo ervaar je het gehele proces van ingrediënt tot maaltijd. Vergeet niet je notitieboekje mee je nemen om alle recepten te noteren. Een mooie, lekkere, gezellige en leerzame middag of avond!

Daarom ResiRest:

  • ResiRest is een betrouwbare organisatie die zich richt op het maken van social impact. ResiRest is geregistreerd in het Register van de Code Sociale Ondernemingen en geaccrediteerd door de World Fair Trade Organization (WFTO). Dit waarborgt fair travel voor zowel reiziger als lokale familie.
  • Kleinschalige, veilige opzet. Het is een 1 op 1 ontmoeting tussen de gezinnen. Zo heb je de tijd om elkaar echt te leren kennen. We selecteren gezinnen in veilige wijken en begeleiden hen op het gebied van hygiënisch koken.
  • Samen koken en eten verbindt en breekt het ijs. Het is een laagdrempelige manier om de echte lokale cultuur te verkennen.
  • Met deelname aan deze food experience wordt de lokale familie direct gesteund door de reizigers

www.resirest.com

Vaccineren

Thuisvaccinatie.nl

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.

www.thuisvaccinatie.nl

Shop local

Vind authentieke ambachtslieden

Tuzmo is een app die toeristen en reizigers verbindt met authentieke ambachtslieden op een bestemming. Het maakt het gemakkelijk om echte ambachtelijke producten te vinden om mee terug te nemen van je reizen.

De zorgvuldige selectie en beoordeling waarborgen de hoge kwaliteit en authenticiteit van de ambachten. Het eindresultaat: je koopt geen gewoon souvenir, maar eerder een meesterwerk dat is vervaardigd na duizenden uren training en praktijkervaring.

Tuzmo geeft echte ambachtslieden de kans om rechtstreeks aan een meer wereldwijde klantengemeenschap te verkopen. Het verplaatst het economische voordeel voor kunst en ambacht van handelaren en detailhandelaren naar de ambachtslieden zelf.

Vaccineren

Thuisvaccinatie.nl

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.

www.thuisvaccinatie.nl

Fleur